Ny kardioform!Stapplande på rullband är min nyfunna kardioform som gör det enkelt att på ett relativt lätt sätt får upp pulsen till 140 utan att benmusklerna får jobba ihjäl sig. Mycket najs! Tar dessutom minimalt på benen och minimerar där med chansen för kramp och knutor i låren. Om jag springer på löpbandet så går pulsen som ett tåg upp alldeles för mycket. Om jag går på lutanderullband för ofta får jag knutor och tillfälliga kramper i låren. Och om jag promenerar kommer den knappt över 120 även om jag går så att låren bränner. Men att stapla fram i gränslandet mellan jogg och promenad blir alldeles lagomt. Ni hittar den under namnet "jogg/gång" i veckoträningslistan ;)


(sånna som man jogg/går i --> )


Tidig...

Nu sitter jag i bilen utanför jobbet och ugglar. Börjar 8.30 idag och tänkte att bil måste vara smidigast. För att inte bli sen av den Stockholmska rusningstrafiken (läs stillastående-trafiken) så drog jag till med att åka 50min innan jag skulle vara framme. Sträckan tar normalt ca 12-13 min, i morgontrafik tydligen knappt 20 min... Så nu sitter jag vackert här i bilen och bloggar. Vist trevligt att vara lite för tidig men tretio minuter känns lite väl ;) tur att bloggappen finns!

Tidigare morse av verkades 45 min promenad på lutande rullband, max lutning och kom upp finfint i rätt puls på 5minuter. Benen kändes fräscha och jag var mycket glad att segheten från gårdagen inte fans kvar. Låg runt en puls på 140 utan att det kändes det minsta som jag höll på att dö. Riktigt behagligt faktiskt. Jag är lite fascinerad att exakt samma sak, i detta fallet samma inställningar på rullbandet, kan vara så gott som omöjligt en dag men plättlätt dagen efter. Jag förstår mig verkligen inte mig på min kropp när den beter sig så här. Men på dagens första kardiopass ska jag verkligen inte klaga, bra jobbat kroppen!

Hoppas att resten av passen går lika bra. Nu ska jag ta ett djupt andetag och hoppa in på mitt nya kontor. Ha en fin dag ni med ;)


Slut i benen

Idag hade jag en härlig energi i kroppen kände jag och var mentalt taggad på dagens styrkepass. Var hos sömmerskan för lite fix med bikinin på förmiddagen så planerade att börja med styrka och ta kardiopassen efteråt.

Var som sagt super possitiv till benpasset, härligt då jag på senaste tiden känt precis tvärt om inför träning av benen. En gång i tiden var just ben mitt favoritpass men intresset har dalat av någon oförklarlig anledning - idag var dock suget tillbaka! Passet gick väldigt bra, är givetvis lite långsamare nu mitt i deffen men efteråt var jag fint mör framförallt i fram och baksida lår. Så var det kardiodax! Gick hem en vända, slängde in tvätten tillsammans med mitt hjärta och petade även i mig en burk tonfisk och en morot. Så tillbaks och upp på lutande rullbandet! Gick strålande. I ungefär 5 minuter sen blev det väääldigt segt i benen. Galet svårt att komma upp i rätt puls, kändes som jag maxade med tanke på känslan i benen och även på hur andningen kändes. Men kom knappt upp över 100slag/minut. (Jag ska ligga på mellan 120 och 140.) Vet inte riktigt hur jag hade tänkt att jag skulle känna, men hade på något vis fått för mig att motivationen skulle bära mig plätt lätt igenom två kardiopass. Fick inte till det alls på rullbandet, även då jag körde på samma lutning och samma hastighet som jag brukar. Mycket märkligt. Orkade dock inte vidare länge och mixtrade fram och tillbaka med lutning och fart för att få upp pulsen, men det ville sig inte och kändes som benen var fyllda med gelé. Skippade därför rullbandet efter 30min och hoppade på spinningcykeln för att prova lyckan. Gick inte helt strålande det heller, men efter div. testande hit och dit fick jag tillslut fart på pulsen (utan att benen totalt gav upp) genom att stå och trampa med högt motstånd. Körde de 30 min även där så jag fick mina 60min kardio i sträck. Sen blev det inget mer. Bara ett kardio pass för idag alltså.... Vilar upp benen nu ikväll i stället och går och knoppar tidigt. Imorgon blir det nya tag med en timme innan jobbet! Innan nya jobbet till och med, första dagen imorgon! :D

Utvrdering v. 43

Fredag (v. 42):
Cardio: 60+40+60min promenad
Styrka: Axlar + Bröst

Lördag:
Cardio: 60+45min promenad, 50min Crosstrainer
Styrka: Biceps + Triceps

Söndag:
Cardio: 60min promenad, 40+60min Crosstrainer
Styrka: - vila

Måndag (v. 43):
Cardio: 70min promenad, 70min Crosstrainer, 40min lutande rullband
Styrka: Ben + Mage

Tisdag:
Cardio: 105min promenad, 50min Crosstrainer
Styrka: Rygg

Onsdag:
Cardio: 40min promenad, 70 lutande rullband
Styrka: - vila

Torsdag:
HELVILA

Fredag:
Cardio: 40min promenad, 60 min lutande rullband
Styrka: Axlar + Bröst

Lördag:
Cardio: 40min lutande rullband + 80 min promenad + 40crosstrainer
Stryka: Biceps + Triceps + MageAnställd!

Nu är det helt färdigt, alla papper påskrivna och klara. Börjar på nya jobbet på måndag! :D Happy, happy!

Nu ska jag skynda mig hem till min fina mormor och lilla hunden som är på besök. :)


Statusrapport direkt från frukostbordet

Idag var det onsdagsvägning på g. Denna veckan har hastighets mätaren visat på fult ös hela veckan igenom, kört så mkt kardio jag orkat och hunnit och varit uppe i nära tre timmar om dagen om man inte räknar med strykepassen, gör man det så har det varit närmare fyta timmar vissa dagar. Galenskap, ja. Nödvändigt, ja. Så om inte vågen var snäll denna veckan lovade jag att kasta den ut genom fönstret. Men! Den var snäll. Minus 1,5 kg sen förra veckan. Jag måste vara helt nöjd med det även om jag känner att jag totalt sett ligger lite bakom schemat med hur mycket totalvikten står på. Men är denna nedgång möjlig även till nästa vecka så vore det fantastiskt bra. Imorgon ska jag träffa Adelie igen för fettmätning, posering och pepptalk. Och ev. göra lite justeringar i upplägget - inte för att det inte fungerat men för att kroppen inte ska få en sportslig att vänja sig.   

Nu ägg till mig!

I min bubbla

Det är lite dimmigt just nu, i min lilla bubbla. Just nu ligger 2 timmar lågintensiv kardio framför mig. Har fyllt på med burnisar och BCAA. Trodde inte jag hade fler växlar men just nu är överväxeln i - orkar faktiskt mer än jag förväntat mig. Mer än jag gick ut med i böjan av deffen. Man kan alltid öka. Aldrig kan jag därför känna att jag gett allt. För jag kan alltid hitta möjligheter att köra bara lite mer. Lite hårdare. Den där extra milimetern. Men det som gör att jag orkar köra just nu är bara att det är 5 veckor kvar. Så lite tid, så lång sträcka kvar att färdas på så kort tid. Jag vill, vill, vill inte snubbla på målsnöret. Men just nu käns det som om allt hänger på så en tunn och skör tråd. Varför blir det alltid så här? Sista-minuten-panik? Bara att köra på ändå. Det kan gå! Det ska fan gå!!

Plattan i mattan.


Snart där! Snart ytterligare en timme kard...

img_5700 (MMS)

Snart där! Snart ytterligare en timme kardio avklarad!


Nyfunnen kärlek

Har prceis hittat något att kära ner mig i. Är mer och mer sällan nu som jag hittar "must-have" träningskläder, men denna var något speciellt...! <3

Go-morgon-piller

Omega3 x två, BCAA x fyra och slutligen burnisar x 3 just nu. Sen redo för morgon promenad!


Mer, mer, mer!!

Mera extra allt var min coach Adelies råd för att snabba på den för tillfället stilla stående deffen. Hennes teori var att det behövs lite ändring i upplägget dels för att kroppen vant sig lite för mycket vid nuvarande upplägg dels för att jag själv ska vakna till liv. Mer promenader så snart jag hinner, vilket var en väntad åtgärd. Mer vikter på styrketräningen, inte helt förvånande och något som jag dessutom uppskattbar då det är mycket roligare och lättare att pressa på kroppen med tyngre vikter och färre reps än tvärt om. Men sen kom något jag inte väntat mig - mer mat! Inte så vansinnigt mycket i och för sig men ändå ett ägg extra till frukost och sen även kolhydrater (har jag inte haft på ett tag nu) till kvällsmålet. Där ser man. Tanken är att jag ska vara lite piggare och orka med att köra styrkan med mer energi plus att jag ska orka hela 60 minutnarna kvälls cardio med rätt intensitet. Har blivit lite si och så med pulsen lite för ofta under kvällspassen. Aningen mer mat ska råda bot på detta hoppas vi. Dessutom ska tyngre vikter göra det lättare att maxa styrketräningen, kommer nu bli runt 6 reps istället för runt 10. Startade nya upplägget redan idag. Körde ryggen tungt, vilket kändes riktigt bra och tog en extra lång prommenix i regnet. Måste även tillägga att den där extra potatisen kittlade döttsskönt i kistan! x)

Adelieträff!

Idag blir det ett besök hos Adelie för både fettmätning och poseringsträning! Ska bli skoj. Kommer även inviga överdelen av min blivande svarta första-ronden-bikini..! x)

Men först blir det jobbelijobb.

Hur, när och varför?

Hur hände detta? När hände detta? Varför hände detta? Ranskaning behövs efter att ha sett dagens vägningsressultat. 63,5kg. Jag vill svära. Jag skulle kunna skylla på en dålig dag. Att jag har mens. Att jag återupptagit intag av kreatin. Men 3 kg över vad jag siktat på är ändå väl mycket med tanke på att det faktiskt är en uppgång så här nära målet. Fan. Det har med mig att göra, ingen annan. Och den enda som kan göra något åt det är jag.

Tyst minut. Andas. Fundera.

Horisontalläge

Äntligen soffa! Efter dagens 140 minuter cardio och nästan en timmes soffbyggande kan jag inte annat än att njuta fullkomligt av att vara en soffpotatis.


To many squats


Vad jag tycker om uppförsbackar?
Inte så mycket.
Vad jag tycker om nerförsbackar?
Inget vidare om dem heller.
Vad jag tycker om trappor?
Ska vi inte tala om.
Vad jag tycker om plan mark?
I lööööv!


Hej hej rullbandet,
idag blir det minsann innecardio! x)

Uppochner

Har vart inne i en liten svacka i helgen, inte så farligt länge eller men ändå intensivt och ändå så pass långt ner att världen tedde sig nattsvart. Givetvis inte var det väll helt förvånade så här i efterhand, men just då var det total katastrof. Då och då blir det så där och speciellt under deff får man räkna med att humöret kan slå krokben för en. Bara att acceptera, men man vill ju ändå upp ur det så snabbt som möjligt!

Jag är en bryta-ihop-typ. Jag totalt krachlandar, pladask på magen och hela världen blir på ett ögonblick fullkomligt nattsvart. När jag är där så veeet jag innerst inne att mitt liv rent objektivt faktiskt inte har ändrats nämnvärt från hur det såg ut dagen innan, men det den insikten är där och då till föga hjälp. Det är som att släcka lyset i ett rum, det blir svart och nyttan av att det finns en släckt lampa i trummet hjälper mycket lite. Hoppas ni förstår liknelsen. Hur mycket jag än vet att det inte finns något att tjura över - så kan jag ändå inte ta mig samman och bli glad och motiverad igen. Jag bryter ihop. Jag blir gnällig, grinig och gräver gärna ner mig på något mjukt ställe, gärna en säng eller soffa och muttrar för mig själv. I värsta fall gapar jag även på andra människor som kommer för nära. Jag vill inte göra något alls, vill allra helst bara sova och framförallt vill jag inte göra något fysiskt. Träningen - bye, bye! Men. När jag har brutit ihop lite ett tag så har jag möjlighet att komma igen!  

Nu i helgen var jag faktiskt lite imponerad av mig själv som lyckades skjuta upp hela nedbrytningen med en dag, kände hur kroppen var irriterad och inte ville göra något redan i fredags med då lyckades jag titta åt andra hållet och driva igenom min planering ändå. Visserligen var kanske inte resultatet det bästa då jag inte alls blev av med oron utan fick ta ut den dagen efter på lördagen i stället... i alla fall, redan på söndagen (bara en dags olycka!) lyckades jag ta mig i kragen och motiverade upp mig själv till en bra bit över min normal nivå! Till min hjälp fans en fin pojkvänn som bl.a. följde med och PowerWalkade <3 på dagen. Poppande musik hjälpte mig komma i form till styrketräningen och jag hade dessutom vett nog att lägga styrkan på en tid som jag vet passar min kropp bra (japp, jag är mycket mer motiverad på kvällen).

I söndags och igår måndag var de bästa passen på flera, flera veckor!! Mycket bra, motivationen är på topp och träningsvärken är total - så som det ska vara! x) Kan knappt gå efter söndagens benträning, men helt omöjligt är det i och för sig inte! Passar ju finemang med tanke på att jag ska lägga in ett extra långt prommenadpass idag... wööönderfull!

I'M BACK!
(om nu någon han märka att jag var borta)

Ibland och ibland inte


Ibland är man på topp och ibland är man det inte.


Nu blir det fredagsmys!

Mys och fredag är lika med soffmys - eller luftmadrassmys som vi har det fram tills på tisdag (tjoho!) då vår nya finfina soffa kommer - och även lite gott att äta. Kvällens meny består av kokt lax med handskalade räkor i kryddig tomatsås till huvudrätt, gurkstavar med i dip á la vitlökskesella som tilltugg och ett kokt äpple med kanel som efterrätt! Så gott x) fakstiskt är jag sugen så det vattnas i munnen. Så blir det givetvis Idol på dumburken.

We  in Solna likes fredag! :D

Rumpvärk och posering

Kan man kalla det träningsvärk när man fått det av att endast promenera? Jag tycker inte promenad räknas riktigt som träning, där av min fundering. Värk har jag i alla fall! Efter att ha promenerat min drygt två timmar under en tidsperod på tre timmar (var hemma och åt lite god och närande äggviteomelett i mellan promenaderna) kan jag säga att mina ben var lite stumma och idag har jag som sagt bra med rumpvärk. Tänk vad fin och tränad den blir! x)

Imorgon ska jag träna posering för allas våran Madde på snygga World Class inne på Nybrogatan! Ska bli superkul och som alltid nyttigt och klurigt att få till det rätt. Tycker det är en stor fördel att träna för ngn som har ett skarpt öga för att se när allt är rätt, att stå hemma framför spegeln innebär för visso att man bara ses av sig själv som inte har något superöga för när allt är rätt - men fram för allt så låser man sig väldigt mycket vid vad man ser i stället för att känna. När man inte har spegel tvingas man känna med kroppen när allt stämmer, helt klart bättre då man på tävlingsdagen inte har någon spegel att hänga vid.

Nu blir det lite jobbelijobb här på kontoret.

Paus i tröjfabriken x)

img_2035 (MMS)

Paus i tröjfabriken x)


Pump till max

Jag tycker många berättar att de få galet mycket pump när dom tränar med mycket kolhydrater i kroppen, jag upplever det motsatta. Igår t.ex. var det dags för ett axelpass och pumpen var total ganska snart, som tur var mest i axlarna, inte sällan är det faktiskt underarmarna som bullar upp sig mest. Jag blandade även med magövningar och där fick jag nästan problem att full följa tills magen sa stopp för att axlarnas pump höll i sig flera minuter, t.ex. Russian Twist där armarna måste hålla i vikten och omvända crunshes med rep där armarna måste hålla fast repet var svåra till en början för att axlarna protesterade. Märklig det där. Hur som helst var det ett riktigt bra pass - fullkomligt älskar att jag hittat ett puls & träning gym precis utan för dörren! Mera träning till mig! x)

Testar blogg.se-appen!

Helt ny är den väll kanske inte, appen från blogg.se men den har sannerligen låtit vänta på sig. Jag välkomnar den med öppna armar!

Mitt första intryck är att den är enkel och lätt att förstå sig på. Den har en del övriga funktioner än själva skriva-inlägg-funktionen, men dessa tänker jag inte gå in på då skriva inlägg är det enda som känns riktigt relevant. Att läsa bloggar och kommentera går lika bra i iFånens webbläsare. Eftersom det inte går att skriva på ett helt lätt sätt, eller lägga in bilder för den delen, om man använder just sin webbläsare för att skriva inlägg känns denna funktion mycket viktig. Dock saknar jag för mig grundfunktioner så som t.ex. "justifyering" (heter det verkligen så när man justerar texten så att den går ut i kanterna?) och även ett bra sätt att placera bilder, även om det går att få med dem. Inte heller kan jag välja kategori för mitt inlägg. Men jag antar att appen än så länge får användas som ett komplement och ytterligare justeringar får jag göra när jag kommer till en dator.

Betyg blir en tvåkilos hantel (maxvikt 5kg) pluspoäng egentligen mest för att den finns och är gratis och minus för brist på ganska många grundfunktioner.

 

 


Delmål

Hm. Veckan som gått har verkligen inte känns superbra... har varit sjuk och missat massa träning, både styrka och cardio, plus att jag har haft lite väl många tillfällen att fuska med min diet. Att äta lite för mycket är lätt hänt när man går hemma, är trött och sjukling och dessutom passerar kylskåpet ca trehundraåttio gånger per dag. Jag vill helt enkelt inte väga mig imorgon!! Så det tänker jag inte göra. Två extra bra anledningar att motivera detta med är följande:

  1. En icke befintlig viktnedgång skulle vara dåligt för motivation och fokus, dessutom skulle det generera större mängder deffstress vilket inte gynnar något.
  2. En faktsik viktnedgång skulle uppmuntra ytterligare fusk! Funkade det med vikten trots fusk och träningsbortfall skulle kommande vecka bli katastrofal.

Lösningen som jag ser det är helt enkelt att skippa veckans vägning, jag är så smart! I stället siktar jag på att nå ner till 60,2 till nästa vägning. Når jag det kommer det vara en genomsnittlig nedgång på 1,3 kg/vecka under dessa veckor. Bra grej för att få en rejäl utmaning, superfokus och slippa negativ stress. Dessutom är det rent tidsmässigt en överblickbar satsning. Nu blir det till att ge järnet för att nå delmålet!   

Go, go, go...!

Min garderob

Mitt garderobsmoster upptäcktes för ett par veckor sedan och nu hoppar det ut ur garderoben och ut i vida världen. Jag är pga. företagets finansiella problem uppsagd från mitt jobb. Inte bara jag utan flera på företaget kommer att gå inom den närmsta månaden. Trist och opraktiskt ur ett personligt perspektiv, dock inte överdrivet överraskad. Så nu är jag ute på "marknaden" igen. Hoppas och tror dock att det löser sig till det bästa. Det positiva är även att jag under en period, innan jag hittar nytt jobb, har mycket tid för träningen!

Så kan det gå.


Gårdagens bröst- och tricepspass

img_4269 (MMS)

Gårdagens bröst- och tricepspass


c-vitaminchock

Kroppen är långt ifrån på topp med halsont och förkylning, lägger därför om maten lite för att fylla på med nyttigheter och maximalt med vitaminer. Hoppas att det hjälper och hjälper fort! Pizzainspirerad tomatsås med massor av oregano, några strimlor kassler, banan och ananas som kolhydratkälla och så liten klick keso på toppen - gottgottigottgott!

Pizza utan bröd och ost ;)

 

 


Minus noll komma sex

Helt okej, inte super bra, men som sagt okej. Vågen visade på 62,8 denna veckan och det innebär minus 0,6 kg från förra veckan, målet var minst 0,8 men så långt räckte det inte riktigt denna gången. Hade ju i förra veckan stora visioner om dagens vägning, men med tanke på att jag totalt misslyckades med att ta bort min ätardag i lördags (fredags kväll?) och även missade en promenad igår kväll så hade jag faktiskt förväntat mig att i värsta fall inte gå ner mer än ett par hekto. Veckan som kommer ska det dock inte bli några ätardagar. Det är slut, slut, slut på det nu och jag har även upplyst alla i min omgivning om detta. Inte försöka bjuda på något litet för att "det ju ändå är lördag". Vist jag kan hålla med om att jag inte tror att en yttepytte-mini-liten ruta från en Marabou chokladkaka gör varken till eller från. Men. Den lilla, lilla biten i kombination med sloganen "det är ju ändå lördag" sätter bevisligen igång en ostoppbar lavin av crawings som snabt och lätt försätter hela lördagen i dekadens. Så, icke, inte den ens den minsta av chokladbitar kommer över mina läppar nu på lördag.

Lite lösögonfransar på det där så kan det bli fin-fint =)

 


Idag är ingen vanlig dag!

Nä minsann, idag är det kanelbullesdag! Himla påfund det där att fira go fika så där specifikt. Hade nästan glömt att det var idag men på mindes snabbt då jag surfade in på en teamkompis blogginlägg. Ååå, tänkte jag först, vill ha, vill ha, vill ha! Fast egentligen vill jag ju inte. Jag är faktiskt inte vidare sugen på sött. Ska jag tänka på fuskmat jag vill ha så är det egentligen mest mera ris jag vill ha, eller Niklas goda frukt-och-bär-müsli som jag skulle vilja nalla av. Sen tycker jag inte att det är värt det, vist är bullar galet gott - missförstå mig inte, men att dra igång de sockercrawings som brukar följa i en liten godsaksspår är det faktiskt inte värt. Dock ska jag ändå låta mig inspireras och micra lite keso (ja det är gott med ljummen keso) och ha på kanel och slow protein och äta som kvällsfika ikväll efter träningen. Måste verkligen rekommendera slowproteinet som sötningsmedel, smakar nästan lite vanilj faktiskt, man kan ha det i det mesta. Jag tycker det är lite för sött för att vara gott när men dricker det som det är, men att blanda i frukostgröten i keson eller på bär är det som skapt för.

Till alla er icke deffande läsare - ta en kanelbulle!<3

img_5952 (MMS)

<3


MagCross

Ikväll blir det en mix av magträning och malande på crosstrainern. Jag ska inte "crossa" min mage om det var någons som trodde det. Försöker att undvika sådant språk och tänkande då jag vill se mig själv och min kropp som två (en?) enheter som drar åt samma håll.

Jag vill inte "mosa", "krossa" eller "döda" min kropp. Visserligen kan den behöva övertalas att pucha hantlar och vikter hårdare och högre, att inte vara så gnällig över små mängder mat och det händer att jag fullkomligt struntar i kroppens vädjan om att lägga sig platt på magen och vila i stället för att göra en armhävning till. Vist, kroppen måste övertalas. Men det behöver å andra sidan mitt sinne också då och då. Ibland måste jag bara låta benen gå mot gymmet, ta på mig skorna och lyfta vikterna även när mitt mentala jag längtar upp i det blå. Vi hjälps åt, jag och jag, kropp och sinne, ben och huvud. Men jag mosar inte, jag vill inte krossa mina axlar eller vader. Jag vill stärka långsiktigt och jobba tillsammans. I mitt huvud så är grundfilosofin att både muskler och huvud faktiskt vill vara till lags, hela jag vill mot samma mål i det långa loppet. Bara det att vissa delar av mig måste lyftas fram och peppas vissa dagar och andra dagar måste andra delar puchas.

Om det är något som ska dö så är det det de mentalsvackorna och smärtan i mina knän som kommer när jag går för långt - där har jag goda chanser att förgöra åtminstone en av dem. Genom att använda mitt språk på ett sätt som får mig att tänka mer samarbete och gemensam kämpaglöd så tar jag mig långsamt mot total motivation.


Sluta med styrketräningen?

Har sån galen träningsvärk från igår. Visserligen lite i bröst och triceps, men från poseringsträningen har jag fått total smärta i hela kroppen! Utan att överdriva verkar den ta mer än själva styrketräningen. Så kanske lika bra att lägga ner styrketräningen fram till tävlingen och bara köra på helkroppspass bestående av poseringsträning. Verkar ju onekligen ge minst lika mycket träningsvärk att stå och le framför en spegel som att lyfta skrot. Posering är lätt. Bara att stå där o se söt ut. Typ.

Rolling, rolling

Jag rullar på. På helgerna rullar det mest, det är då det finns massor med extra tid för träningen. Idag har jag bara kört promenader som lågintensiv cardio, blev totalt 2 timmar och 20 minuters här i Järvaskogen - jag älskar skogen! Igår blev det dock lite variation med crosstrainern på gymmet. Och så blev det ett benpass. Hade tänkt köra både ben och bröst, men hade inte lust att supersetta mig igenom för att hinna då jag hade knappt om tid så gick in för att köra benen ordentligt istället. Gick hyfsat och träningsvärken finns där och maler idag. Körde bröst tillsammans med Linda idag på SATS Alvik istället - var som vanligt att galet pass. Linda har en envetenhet som sällan skådats (jag är djupt imponerad) som smittar och kunna få passning gör så klart sitt. Körde även en timmes poseringsträning i gruppsalen. Kul och nyttigt att kunna köra ihop! Skönt dessutom att kunna köra t-walken på en stor yta! Ska blir massa mer träning där minsann..! :D

Har liten dipp i motivationen just nu känner jag, men det är bara att köra på ändå. Försöka skärpa till fokuset då det är styrketräningsdags, cardion går som tur är lika bra även om man inte är på topp mentalt. Himla skönt det ändå. Ser fram emot att få hem mitt nya gym kort på det lilla  gymmet "Puls & Träning" nu i veckan. Gymmet ligger bara ett stenkast från där vi bor och är öppet alla dagar mellan 05 och 23 (grymt!) så kommer underlätta massor när jag bara kan smita iväg för träning när som helst, utan att behöva passa pendeltåg och öppettider!


T-walk..!


RSS 2.0