Poker night...

Tillsammans med ett gäng från jobbet tjuvstartar jag helgen med en Pokerkväll.
 

O my lord....

... igår på rehaben provade jag ett par nya övningar. Bland annat lyckades jag tjata tillräckligt mycket om att jag ville köra med vikter, att sjukgymnast Daniel tillslut lyckades rota fram i alla fall en övning som jag kan få prova så smått med. Under noga instruktioner att jag inte får köra tungt alls och att jag måste köra extremt strikt få jag nu köra squats med kettelbell/hantel. Ingen vikt att tala om - men med den tekniken som jag ska ha är min kropp verkligen inte gjord för. Men, det ska ändras på! Att lära rätt muskler i knäna att jobba är verkligen inte lätt, drar och spänner och har sig överallt och inte minst himmel vad tungt det är. Igår provade jag övningen kanske 20 repetitioner. Idag kan jag inte gå. Vansinne! Måste helt klart träna mera! 
 
Hade tänkt att jogga igång idag, men pga. lite anledningar så hoppar jag över det ikväll. Imorgon ska jag till Flen (nästan hemma) på kurs över dagen, får se om det kan hinnas med lite jogging på kvällskvisten. 
 

Småvikter. 
 
 

Mera!!

Ikväll bar det av till sjukgymnast Daniel för att följa upp mina knän. Tänkte att det kanske skulle vara dags att börja trappa av rehaben och börja träna ben på riktigt. Istället fick jag ännu mer rehabövningar. Som jag ska köra paralellt med mina redan befintliga övningar. Tå. La. Mod. Vi plockade även tillfälligt bort en övning som verkar irritera knäna några veckor. Så till det roliga. Nu ska jag få börja springa lite!! :D I början bara korta snuttar, men ganska offta ändå - var tredje dag kan det vara vilket är supernajs. Imorgon ska jag därför provspringa lite för första gången i år.
 
Idag har det vait plusgrader för första gången på länge, kanske sommaren är här snart? Längtar faktiskt lite, slänger in en träningsbild från i midsomras där jag och min envisa mamma kör en plankduell. Gissa vem som vann?
 
 

Fylla 38 år...

... det gjorde min kära syster idag. Jag o Niklas var ditbjudna på hembakad pizza tillsammans med hela familjen Simpson-Sandfjord. Vi firade sen Syster med tårtmuffins, paket och en vacker bukett blommor från mormor Ann-mari.


Tillbax :D

Hej hopp! Nu är jag tillbaka här på bloggen igen. :) Ikväll har jag varit och kört ett kort men intensivt ryggpass. Värmde upp med roddmaskin 1000 m, sen blev det chins 3 set 5-4 reps, ytterligare 3 sett chins fast nu med gummiband, hantelrodd 3 set á 10-7 reps med 16-20 kg, rehab för axeln (ja, jag har gjort sönder den med) 3 set, rygg lyft 3 set 15 reps, 2 set chins till med endas 2-3 reps och sen var jag död... petade ändå in en rehabövning för knäna. I ärlighetens namn har jag inte toktränat vare sig i jul eller i januari, kan säga att man känner av sin vikt på ett helt nytt sätt - den är t u n g.
 
Har även ägnat en del av kvällen att göra de sista på tårtmuffins som ska fira min kära syster på hennes 35 års dag (eller hur mycket var det nu hon fyllde?). Tog ett sneakpeek-kort under plastfolien i kylen.
 

Hur tror vi dessa smakar då? (a)

RSS 2.0