Träningshelg med tjejerna!

Helgen har gått i träningens tecken tillsammans med Jenny och Kajsa. Vi hade planerat in två pass på två dagar, tänkte att vi skulle gå ut lugnt på fredagen  för att sen kunna öka på till hårdkörning på lördagen. Det blev inte riktigt som vi tänkte. På fredagen tillbringade vi nästan en och en halv timme inne bland de fria vikterna där vi gick igenom basövningar och annat tungt. Bänkpress, knäböj, hantelrodd, raka marklyft... osv. Allt annat en ett lugnt pass med andra ord. Men det är svårt att ta det lugnt när alla är laddade och sugna på att köra på! Riktigt roligt, vissa av övningarna var nya för tjejerna och då vill man ju köra ett par extra gånger.
 
På kvällen var vi lagom möra när vi rullade ut på stan för att umgås o dricka ett par öl på Belgobaren. Ett av mina favoritställen för lugna utekvällar, lagom soft stämning, massor med roliga ölsorter och avslappnat folk. Den här gången lyckades vi även hamna bredvid en som var kursledare i ölprovning och vi fick ett gäng olika sorter att provsmaka bland annat körsbärsöl och "champangeöl". Intressant!
 

Provsmaksöl i olika smaker på Belgobaren.

Lördagen började med en stilla frukost innan det var dags för pass två. Även om vi fortfarande var taggade var våra kroppar lite slitna. Fick ändå till ett bra pass med fokus på ben, mage och axlar. Idag känner i alla fall jag av magen... körde baby dragons fly (som vanliga dragon fly, men de blir "baby" när man orkar inte lyfta rumpan från bänken direkt, utan måste vänta tills man fått lite vinkel på benen. Wanabe dragon fly funkar också som namn) som sista magövning och höll på att dö lite. Bra övning! Var en himla skojjig helg med Jenny o Kajsa, nästa gång ska vi lägga in lite shopping också ;)

Kommentarer
Postat av: Annelise

Ha-ha... det verkade ändå som att ni hade lite koll på läget bland körsbärsöl, champagneöl och hjälpsom ölexpert;):)

2013-02-17 @ 19:01:24
URL: http://anneliseaf.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0