Muppinternett

Var och tränade på gymmet igår, men pga att min lilla, fina, duktiga dator och den svarta, smutsiga, fula routern inte kommer överens så hade kom jag inte in på internett. Dumma, dumma. I alla fall.... Körde bröst och rygg igår, och la även lite hastigt och lustigt in lite magträning på slutet. Hehe, är inte van att köra så många muskelgrupper på samma pass, burkar köra som max två, men nu när jag bestämt att lägga upp styrkan över tre pass i veckan måste man klämma in lite fler. ^^ Ben kör jag dock själva, är iof flera muskelgrupper. Men, men. Passet igår gick okej, var sugen och motiverad, men kände mig väldigt snabbt trött i musklerna. T.ex. orkade jag inte köra fler än tre hängande rodd i romerska ringarna, helt färdig. Fick nöja mig med vanlig rodd i stället. Bristen på ork har antagligen och göra med min deff-diet, så bara att köra på. Var ändå disciplinerad och sänkte vikterna när orken tog slut, körde minst 8 reps per set på alla övningar. Idag har jag en härig träningsvärk, mest i bröstet men även magen och lite i ryggen! Grrrymt x)

Har för övrigt kommit på att det är ganska bra att det inte finns så många maskiner på gymmet, man blir så mycket mer kreativ med fria vikterna då!

Idag blir det gymfritt,  istället blir det en långpromenix till Erikslund och tillbaka, blir ca 9 km. Vädret är lite fult men jag har bra musik i iPhonen så ska nog gå alldeles utmärkt. ;)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0