Akta Pepsi!

Jahapp, då har jag och alla andra Pepsi Max/Cola/Cola light-beroende människor fått en konkret anledning att sluta med överkonsumtionen. Igår på nyheterna upplystes nämligen Sverige om att genom att dricka läsk, oavsett om den inne höll socker eller inte, ökade fettlagringen i levern. Vilken normalbegåvad person som helst kan ju gissa sig till att en dryck som är konstgjort svart, skrikigt gul eller annan överdimensionerad färg och dessutom bara innehåller substanser som mer eller mindre är odefinierbara kemiska substanser inte är helt naturligt att dricka. Men nu finns det svart på vitt. Läsk ger fet lever, som i sin tur är en bra grogrund för diabetes och skrumplever.  

Ytterligare en anledning för mig att skära ner ytterligare på intaget av Pepsi Max. Tyvärr.



Slut på det roliga.

 


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Neeej! Är det sant? Men jag försöker dock hålla mig till att dricka det på helgerna. Kan slinka ner en burk en fredagskväll för att fira in helgen. Vette tusan om inte ett glas rödvin vore nyttigare ur hälsosynpunkt. Men går man på diet så gör man. =)

Tack för infon! =)

2012-01-03 @ 11:24:07
URL: http://fitnesspuman.blogspot.com
Postat av: Matilda

Bättre med vatten :P Men tyckte det var gott och bra under diet för att minska på sötsuget när det var som värst men det är ju helt klart bäst att låta bli den konstgjorda svarta drycken! :)



Ha en bra dag!

2012-01-03 @ 12:11:42
URL: http://matildastraningsblogg.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Tur att man redan hade börjat då. :)

2012-01-03 @ 17:52:44
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0