Hunger & Löpfest

Härligt! Välkommen tillbaka! Gillar ju i och för sig inte att vara hungrig men tror minsann att den hänger ihop med lilla förbränningsmotorn. Hungrig = förbränningen påslagen. Dock tror jag även att det inte är så bra att gå runt o vara hungrig därför att jag tror att hunger triggar igång kroppen att hålla i kroppsfettet så mycket det går. Men o andra sidan så håller det ju i bra mycket om förbränningen inte fungerar. Hm. Inget vetenskapligt resonemang det där, men det är vad som rör sig i mitt huvud. Får se till att läsa på.. eller någon som vet hur det funkar på riktigt?

Lyckades i alla fall peta ner 0,4 kg på vågen i morse! Bra, bra, nästan halvvägs till mitt onsdagsmål! Behöver gå ner drygt 0,8 varje vecka nu. Känns stressigt men inte omöjligt. Har skippat min idé om att bara väga mig på onsdagar, vill allt ha lite bättre koll på hur det går, så blir en gång om dagen i stället fram över. Kommer även bli en sparsam ätardag imorgon, för att inte dra på mig alltför mycket. Känns som det inte är värt några chansningar nu när det är så lite tid kvar.

I helgen blir det löparfest! Kommer hem ett gäng mycket trevliga människor, springer en runda och äter lite mat och socialiserar sig imorgon kväll. Kul med lite sociala aktiviteter för en gångsskull ;) Även mamman, pappan o hunden kommer på besök imorgon o spanar in nya lyan, innan löpfesten så klart. Mysit, mysit.

Nu ska jag ta en liten lunchpromenix!

Ha en härlig helg hörre ni ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0