plus minus noll

Igår var jag super duktig hela dagen, styrketränade och körde spinning. Gick super duper. Fuskade inte med mina kalorier och var allmänt nöjd. Sen nollstälde jag alla mätare genom att gå ut och socialisera och dricka vin. Det var den nyttan det. Men, men skit samma, det var skoj iaf - både träningen och vinet...! :D

Till min stora förtjusning fick jag på förslag att fortsätta köra tungt nu under "deffen" för att tappa minimalt med muskler. Yeeha! Blir det till att köra på som vanligt denna tre veckors-peiod oxå. Gött.

I kväll blir det resa mot solen och sveriges framsida. Baj, baj Vås!

Kommentarer
Postat av: Vas

Det var mest en tanke och inte ett måste/självklarhet. Det hela beror på en hel del faktorer som hur många set, hur ofta, hur bra teknik man har, hur strikt man kör, etc. Bäst är nog om du googlar runt lite och kollar vad olika personer har att säga om det för långt ifrån alla är eniga.



Personligen tycker jag idéen med tung träning är sund sålänge man inte fuskar för mycket eller kör för hög volym (för att vara en deff) eftersom kroppen är lite känsligare vid hård deff, bla lättare att skada sig. Men som sagt, många faktorer.

2010-03-18 @ 17:36:43
Postat av: emma

Vas: mm, jag surfade runt lite förut faktiskt ;) även om jag tycker du har bra åsikter tar jag dig inte bara rakt av på orden :D (fast det är roligare att skriva så) Verkar mest som att man inte kommer att "orka" köra super tungt eftersom man äter mindre, min tanke är därför att köra på tills jag blir blå och isf sänka vikterna en aning om det behövs... Akta sig för överansträngning. Kanske blir det aningen lättare än vad jag kört nu nyligen. Det är en djungel där ute! Provar mig fram sål... uppskattar din tips!

2010-03-19 @ 11:33:24
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0