Sjukling...

Damn. Jag lyckades inte dribbla bort snor och kli i ögonen igår. Trodde där ett tag att jag lyckades överlista och träna bort den smygande förkylningen igår. Icke. Var tvungen att spraya näsan i två omgångar med nässpray i natt för att få luft. Klockan 02 och kl 06. Sanslöst obehagligt att andas genom munnen när man sover, ännu värre är det när man vaknar. Snustorr mun med morgonandedräkt är bland det vidrigaste som finns. Man måste därför hålla näsan fri till varje pris!!

Idag har jag snorat, degat och känt mig som allmänt dåligt sällskap till roomyn som fortfarande är kvar här hemma (till skillnad från den andra, som osolidariskt nog har dragit iväg på en två veckors tripp till Malorca!). Har packat flyttkartonger de stunder jag känt mig på bättringsvägen, bara för att ca trettio minuter senare däcka i soffan igen. Ett väldigt ineffektivt sätt att packa på, men något vill jag ju göra! Så långtråkigt att vara sjuk. Har även försökt kurera mig med mera c-vitamin men verkar inte hjälpa nämnvärt. Känns lite som jag surfat slut på Internet också. Ni vet man har surfat runt på alla roliga sidor man vet och fantasin att leta nya har sinat.  Allt är trist. Stackars, stackars mig.. det är sååå synd om mig. Stackars. Sjuka. Jag.

Nä, är väll inte så illa egentligen x) mest uttråkad. Ska dock hoppa i varma sommarkläder och ge mig ut Göteborgsbrisen om ett litet tag och socialiserings-grilla hemma hos Adelas bättre hälft. Hoppas det hjälper till att krya på mig. Ska ha mycket halsdukar och kläder på mig, så jag inte bli genomfryst och om möjligt mera snorig.

Tjipp, tjipp..! x)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tror nog att du är för sjuk för att packa... Det är nog bäst att du blir kvar i Göteborg istället....

2010-06-17 @ 18:20:23
URL: http://inshape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0