Smockat

Förstår inte vad det är med gymfolk och måndagar!! Verkligen ALLA var på gymmet igår. Och alla verkade köra bröst, fick inte tag på smithmaskinen en enda gång, så fick köra vanlig bänkpress i stället. Tycker inte det är riktigt lika bra som smithen. Eller ja, egentligen tycker jag vanlig bänkpress med passning är allra bäst, problemet är bara när man inte har passning så riskerar man att bli mos under stången om man inte orkar få upp den hela vägen. Mosrisken medför att man måste fega lite med vikterna. Smithen minimerar mosrisken, man kan i panik haka fast den i princip vilken höjd som helst när man märker att orken tryter. x) I alla fall, går blev det vanlig bänkpress, hade kört en del bröst övningar innan så fick plocka bort ytterligare vikt. Var ett ok pass, ingen super kontakt men orkade pressa på ganska bra iaf.

Körde även triceps efter bröst, tog bättre. Körde även dips allra först (även innan bröst), shit vad jag inte orkade många. Orkade som bäst 4 st!! Hoppas det beror på den aningen ökade kroppstyngden och inte att det har försvunnit muskler. Vi säger så. Det måste vara så x)

I dag är det vila och imorgon är det träning med PT igen! Skojigt värre. Och i helgen är det Göteborg, Johanna och Fitness Festivalen för hela slanten. Skojig det med! :D

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag råkade faktiskt bli lite mosade i smithmaskinen sist när jag körde bröst. Jag tror snart jag blivit mosade i alla maskiner. Den enda pinnen jag orkade pressa upp för att haka fast stången i gjorde så att stången var tvungen att ligga tuuuuuungt på mitt bröst när jag släppte den... väntade lite och samlade kraft och kunde pressa upp den ett steg i taget sen... XD

2010-12-07 @ 12:41:43
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: karin

men om det är fullt på gymmet, varför ber du inte nån att passa dig mot att du passar den personen?

2010-12-28 @ 12:39:47
Postat av: emma s

Karin: Ja det är en idé, socialisera lite när man ändå tränar x) brukar för det mesta vilja vara i min egen lilla värld när jag tränar själv, men en vacker dag kanske jag får ett ryck och blir lite social! :)

2010-12-28 @ 15:15:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0