Motivations crewet gör skäl för sitt namn

Hur man motiverar sig lite extra till en morgonpromenad: Hoppa, studsa och ta en sola-paus!


Så nu vet ni hur man kan göra för att få promenaden lite skojigare! :P I övrigt har det varit en riktigt trevlig söndag med sol och värme. I träningsväg har dagen bestått av knatande genom Slottskogen och Linné ca 8 km med motivations crewet som sällskap och nu ikväll har jag stått och vevat på en crosstrainer på gymmet (50 minuter och belastning på max nästan hela tiden *stolt*). Varken mitt psyke, mina knän eller min kondition heller för den delen pallar att springa under så lång tid, så jag tyckte att crostrainern var ett bra substitut! Tänkte att det kan vara vettigt att köra olika typer av intervallträning/trappträning m.m. ute och sen köra lite längre pass inne på crosstrainern för att få in "distansflås" men samtidigt spara på knäna. Och psyket. Vill ju som sagt ha den där konditionen nu... och den kan man tydligen inte fuska sig till, har jag märkt.

Nu ska jag försöka motivera mig själv till lite pluggande, så här under de sista timmar av dagen.... inte alls lika lätt som att träningsmotivera sig. :O

Kommentarer
Postat av: Johanna

Dumt att det inte är lika lätt at motivera sig till plugg som träning... Men det kanske är lika bra... annars är ju risken mycket stor att vi skulle va på tok för översmarta!

2010-04-11 @ 21:23:24
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

Hahaha, ja men eller hur!! DD

2010-04-11 @ 21:25:25
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: emliscious

hihi härliga bilder! blev glad av dem =)

2010-04-12 @ 07:43:48
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: emma s

em: vad roligt att du blev det..! :D

2010-04-12 @ 09:56:02
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0