Släktturné och studiebesök

I helgen har jag och min mamma och mormor varit på turné i trakterna kring Falköping för att hälsa på släkt och titta på omgivningarna där mormor och hennes familj växte upp. Mycket spännande resa - roligt att se mer om var man kommer i från! Mormor hade mycket att berätta om platser och personer från för i tiden. Även om man aldrig kan förstå fullt ut då man aldrig var med på den tiden, så blir det väldigt målande med att se platser och höra historier samtligt. Hoppas på fler sådana utflykter! Spännande även det där med att träffa släktingar som man egentligen inte känner då man i princip aldrig har träffat dem (förutom någon gång när jag var liten) men väldigt fort märker man att man pratar samma språk och man känner sig hemma på några minuter! Som om man var familj. Eller släkt... ;)



Mormor och Mamma vid kyrkan där mormors mamma och pappa vilar.


Innan vi for hem följde mamma med på ett "studiebesök" på SATS Mölnlycke. Delad träning är dubbel träning! Eller vad är det man säger...?



Mamma på studiebesök i gymmet.

Han även med att ta en kaffe (och en bulle och en macka) hemma hos Johanna och John och spana in deras nya lägenhet inne i Gbg. Superfin var den!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Mycket trevigt besök måste jag säga! =)

2012-06-05 @ 18:00:02
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Annelise

2012-06-06 @ 07:42:08
URL: http://http://anneliseaf.blogspot.se/
Postat av: Annelise

Å, vilken fantastisk helg! "Vi lever i tidsaxeln, medan historierna förblir levande":) Fin bild på er i gymmet:)

2012-06-06 @ 07:44:29
URL: http://anneliseaf.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0