Idag blir det träning!

Nu har det varit ofrivillig "vila" i tre dagar. Flytterier har fått gått före helt enkelt. Tror i och för sig inte att kroppen upplevt någon större vila då jag minst ett gäng timmar varje dag burit kartonger och möbler hit och dit, upp och ner för trappor, in och ut ur släpkärror osv. Tror till och med det kan har varit nyttig variationsträning! Speciellt för ryggen och benen. Hur som helst så har jag varit i från mitt vanliga upplägg och idag går jag tillbaks till det. Blir ben och och mage och kanske även axlar på lunchen idag. Blir bara ett par axelövningar då jag måste sparade dem till på lördag när det riktiga axelpasset ligger och jag ska träna ihop med Johanna i Gbg! :D Blir mer fitnessfrossa i Gbg i helgen, ska även drillas i poseringens ädla konst av coatch Madde på söndagen. Härlig helg att se fram i mot alltså.




Kommentarer
Postat av: Christer

Jobbigt med ofrivilliga vilodagar. Men ibland måste man.

2011-09-01 @ 09:15:08
URL: http://wellnessfight.ninjus.net/
Postat av: Johanna

Wiihoooo!!! Två dagar kvar!

2011-09-01 @ 09:15:18
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Johanna

Läs min guide om sotade ögon (steg för steg) (http://johannaagren.blogspot.com/2009/02/sotade-ogon.html)om du vill fixa snyggaste party makeup;en! Följa varandra på bloglovin? Puss & Kram!



2011-09-01 @ 09:57:24
URL: http://www.johannaagren.blogspot.com
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Gillar du tävlingar? Kika då in i min blogg där du just nu har chansen att vinna bland annat: en Freebra, smink ifrån märket MAC, Zumba DVD, smycken, skönhetsprodukter, iPhone skal, underkläder, elektronikprylar och en massa annat roligt!



Direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html

2011-09-01 @ 11:48:28
URL: http://flavoured.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0