Sjukt

Det har varit en sjuk vecka. Hade feber i onsdags och i torsdags fick jag slänga in handduken och ligga hemma i sängen hela dagen. Samma sak i fredags. Hatar att vara sjuk, man har ont överallt snorar och är allmänt äcklig och så varken kan eller vill man göra något. Inte ens äta. Och då är det illa!! Nu är det mycket bättre i alla fall även om jag fortfarande har ont i halsen och får hålla mig från gymmet några dagar till.


I helgen var jag hemma i Katrineholm och träffade vänner och tjocka släkten. Lördagen blev lugn även om jag han med att träffa både lite folk och spaa med mamma på Duvfeholm Herrgård. Sjukt mysigt! På söndagen var det födelsedagskalas och mamma hade ordnat tee-party på söndagen med massa goda små kakor o muffinsar o scoones o tee o mackor osv. osv. till alla släktingarna. Super mysigt. Mycket härlig helg även om den var lite hostig.

Nu är jag åter tillbaka på jobbet, men gymmet får som sagt vänta ett tag till. Får vara hemma och ladda ett par dagar i stället. Och pyssla om min stackars pojkvän som lyckats ha fått ärva halsont, feber mm.

Ha de gott!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Krya på er! =)

2011-03-21 @ 12:41:14
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

tack :)

2011-03-21 @ 20:42:32
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: browneyedgirl

Hej tjejen =)

Hoppas du är piggare då. Jag har bytt blogg.

Finns på www.blogg.mama.nu/browneyedgirl

Ha det toppen =) Kramen

2011-03-22 @ 06:07:42
URL: http://www.metrobloggen.se/browneyedgirl
Postat av: Pernilla

Hoppas du blir bättre snart och kan fortsätta din träning =)

2011-03-23 @ 20:21:58
URL: http://myviewonafairytale.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0