Härligt slut

Är så underbart slut i kroppen. Mest benen men i mage, rygg och armar sitter det kvar lite träningsvärk från igår. Körde ben på ett annorlunda sätt idag, 15 minuter på maxbelastning i crosstrainern, med "no hands" ballanserade på med armarna längs sidan. Följt av vader 3 x 20 med 35 kg, och halvliggande benpress 3 x 20 med 110 kg. Sist blev det upp på crosstrainern i dryga kvarten igen, samma sak fast nu även med max "steg höjd" (vet inte vad det heter men blir så man får maxa vinkeln på benen, som att gå i stooora trappsteg). Ett inte allt för tungt pass kan tyckas med sög ordentligt härligt i ben och vader vill jag lova, samtidigt som lungorna fick jobba på lite lagom. Är sån skillnad mot vanlig styrketräning. En blandning styrka och kondition är nog också det härligaste.

Körde ett boxpass igår, var lite lagom hårt. Var inte helt förstörd efteråt men helt genomarbetad. Lite samma känsla då som idag, fast mest i överkroppen så klart. Det lustiga är att jag idag har övervägande del träningsvärk i ryggen! Borde ju vara bröst och armar tycker man!? Boxning...? Hallå? Hela ryggtavlan, latsen och sidorna ut mot magen känns som någon bankat på med en hammare. Och imorgon blir det värre, alltid värre träningsvärk dag två x) plus att ryggen får lite sällskap av ömmande ben. Gött! xD

Men kan ha lite ont imorgon, ska på konsert! Ska bli sjukt kul att o stå o gorma till tonerna av The Ark! :D Vila på schemat med andra ord ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vart i Sverige befinner du dig?? Är också ute efter en fitnesskropp, fast dock inte inställt på tävling. Mera bara på att ha.



Kämpa på!

2011-03-15 @ 11:28:50
URL: http://myviewonafairytale.blogspot.com
Postat av: emliscious

vilken nice träning!



Kör du fortfarande med din PT?!

2011-03-15 @ 11:39:40
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: lovisa

allt bra idag?:)

2011-03-15 @ 11:52:18
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: frida

Hej!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-15 @ 12:38:11
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Johanna

Härligt tränat! Ha det så kul på The Ark!

2011-03-15 @ 17:25:42
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Emma s

Pernilla: Bor i Vällingby, Stockholm alltså. Tränar oftast här men då och då inne i stan efter jobbet. Var bor du då? :)



Emliscious: Japp, fortfarande med PTn, kör 1-2 ggr i månaden med henne.



Lovisa: allt är bara bra, själv då? ;)



Frida: snygg inflikad reklam där ;)



Johanna: det hade jag, sjukt bra spelning! :D

2011-03-16 @ 14:44:39
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0