Mörad...

..oooho, guu-ud. Min stackar lilla rygg är helt död. Fick till ett av de bästa ryggpassen ever i söndags (tjoho!) och idag är träningsvärken total. Körde tungt, med failure och siktade på mellan 4-6 reps per sett och minst 6 set per övning. Har dock kommit på att det är väldigt svårt att pricka in exakt antal reps. Körde t.ex. latsdrag sist i passet då jag var mer eller mindre förlamad, först orkade jag knappt 5 reps på 40 kg, men efter några sett och lite vila orkade jag nästan 6 reps på 55kg. Myyycket underligt. Hantelrodden gick dock bra att få till rätt antal reps, 4 set x 22,5kg x 6-4reps, 3 set x 20kg x 6-4reps och sist 1 set x 17,5 x 6reps. Skulle kunna fuska upp vikterna genom att rycka upp dem för att få fler reps men tanken med dessa veckor är att köra till faiure, så prioriterar att köra strikt!

Redan igår infann sig förstås träningsvärken delvis. Och då var det dags för marklyftträning med kartong och möbler! x) Åkte efter jobbet och hjälpte syster yster att flytta. Även om vi bara var där några timmar så blev det en anselig mängd lyft! När det var dags för sängdags kändes det nästan som hela min rygg var ett stort blåmärke. Kanske inte helt optimalt för återhämtningen men den får å andra sidan vila hela veckan som kommer, så den borde växa så et knakar tänkte jag ;D Lyckades dessutom socialiseringsäta både baguette, vitt bröd till min sallad vi köpte på pizzerian plus att jag var snäll och hjälpte till att bli av med en chokladkaka... så nog borde det finnas energi att låta ryggen växa av!

Glad även att jag planerade in vila idag... känns till och med lite obekvämt att sitta här på jobbet i kontorsstol så gymmet hade inte varit ett bra alternativ. Får se vad man kan hitta på med all tid som blir över ikväll, kanske gå en sväng på stan och handla regnkläder? Behöver det för att kunna cykla till jobbet i ur och skur ;)



Kommentarer
Postat av: Johanna

Annars kan vi åka till Sportshopen i Tanum i helgen... Där är det massa såna kläder (frilufts/tränings) riktigt billigt. =)

2011-06-21 @ 13:49:10
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

Ahaaa..! Jag det låter som ett bra alternativ :)

2011-06-21 @ 15:38:03
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0