Mot bikiniutprovning!

Ohooo, nu ska jag till Mia som ska sy min bikini så småning om....! Verkligen superspännande. Vi ska kolla på lite olika tyger, diskutera skärningar, pärlor etc.

Även Adelie och Madde (?) tänkte jag skulle få lägga sig i och ha lite åskiter. Eller kanske bara Adelie? Räcker kanske med en tränare? Är lite knepigt det där med flera inblandade coatcher i en tävlande tydligen. Inget allvarligt alltså, men alla har lite olika preferenser och den som det gäller kan minst sagt bli villrådig av olika upplägg, förslag och åsikter speciellt om man är helt ny på det här med tävling. Jag kör enbart på Adelies åsikter vad gäller träningen. Jag ville gärna fråga Madde och Minette också senast vi sågs men de ville inte säga något alls då de inte ville förvirra mig. "Vad en tränare vill ha som mål med din kropp är inte säkert att en annan vill". Extremt profitionellt sagt tyckte jag! Även om jag naturligtvis är sjukt nyfiken på vad de tycker...  Är helt klart underlag för ett inlägg det där med olika idéer gällande träning och diet. Hur som helst, idag och nu ska här tittas på tyyyyyg...! :D



Kommentarer
Postat av: Annelise

Oj, vad roligt att hitta tyg:) Ha en kul dag!

2011-08-27 @ 14:44:24
URL: http://anneliseaf.blogspot.com/
Postat av: Petra

Spännande :O)



Ha en bra kväll!!!

Kram

2011-08-27 @ 19:38:30
URL: http://fitnessmorsan.blogspot.com
Postat av: Lisa

Men vad är vitsen med att ha många coacher?

2011-08-27 @ 21:39:05
URL: http://kramasmera.blogg.se/
Postat av: emma s

Annelise o Petra: Ja, det var himla roligt att börja fixa med det! :)



Lisa: Det är två coacher som håller i tävlingsteamet sen har jag min egen PT sen tidigare. Ibland är det bra med olika vinklar och åsikter och ibland är det som sagt inte det.

2011-08-27 @ 22:42:09
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0