Spring i benen

Kunde inte hålla mig. Har tjurigt låtit bli att spring/träna/promenera och allt vad motion heter i några dagar nu. Vet inte riktigt varför. Kände för att strejka bara på ngt sätt. Skumt. Men så var det. I kväll var det dock på tok för mycket spring i mina men för att kunna hålla dem still, kröp i smalbenen så jag var tvungen att vrida och vända mig som en liten ål. Dessutom har jag kommit på att jag nog kanske måste säga upp mitt gymkort redan innan jag äns har hunnit få det :'( Verkar ju som vbi kommer flytta till Sthlm nu så fort vi får chansen. Har i och för sig varit planen hela tiden, men nu blev det lite mera bråttom när en av oss fått jobb. Så... kombinationen av springiga ben och bristen på gymmöjligheter till slut fick mig ut i löpspåret igen! Var ju faktiskt himla bra. Framförallt var det sjukt skönt att låta musklerna få jobba lite.

Utomhus.




Kommentarer
Postat av: Johanna

Spring, spring som vinden!

2010-09-30 @ 10:46:20
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emliscious

välkommen till sthlm =)

2010-09-30 @ 11:08:35
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Skojsigt med flytt, ja förutom själva flyttandet av grejer så men... Hur snabbt kommer det ske?

Är du verkligen utomhus på bilden? Ser ut som att du är inne och löven ute! XD Och angående min bild... Ja, det var en oerhört skicklig fotograf som tog den! ;)

2010-09-30 @ 13:03:45
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

emliscious: Tackar! :D



Johanna: Jo men vist, mästerfotografen ;) Ehm... mja, beror väll lite på div. omständigheter, nummer ett är ju att hitta en lägenhet, nummer två att bli av med den gamla o lite så, men förhoppningsvis är vi i sthlm innan jul! :) Just d, bilden är tagen ute! Men var massa olika ljus o blixtar o grejer han använde så ser ut som det är gjort inne i en studio! x)

2010-09-30 @ 13:47:21
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tuuufft, Fredrik eller?

Vart i Sthlm letar ni lägenhet då?

2010-09-30 @ 13:54:03
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

Jupp, fredrik. Ville ta träningsbilder inomhus, men hade ingen stans att vara på söndagen, charlott o en erik tog hos sebbe dagarna innan men tror han tröttnade på att ha fotostudio hemma hon sig DD Asså, letar o letar, han fick ju jobb igår så har inte letat så mkt än :D men han kommer jobba i Solna, så nära där kanske (A)

2010-09-30 @ 15:36:00
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilken fin bild :)

2010-10-01 @ 22:01:48
URL: http://metrobloggen.se/emelieullberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0