Ont, ont...

... mycket ajaj i armarna idag. Igår var det likadant. Träningsvärk. Grrrrymt ju x) Inte ofta det bli så bra träningsvärk i biceps och triceps, men nu värker det så skönt så. :P Vet i och för sig inte om träningsvärk och goda träningsresultat hänger ihop, men känns som de gör det. Ju mer träningsvärk, ju bättre var träningspasset och ju mer växer och utvecklas jag! Någon som har fakta som stöder detta? Vore extremt intressant..! Give me!

Igår blev det en 5km morgonpromenad, hade tänkt att köra crosstrainer eller spinna lite på eftermiddagen, men fick hastigt och lustigt åka iväg på en lägenhetsvisning i Sthlm på eftermiddagen, så bidde ingen mer träning än så. Bra att jag kom iväg på morgonpromenaden i alla fall..! Lägenhetsvisningen var lyckad, vi fick lägenheten och flyttar in så snart vi vill! Wiii....!! En andrahands två på knappt 60 kvadrat, har vi nu. Hyresvärden pressenterade den först som att den låg "mitt i stan", lät ju fantastiskt! Efter en snabb titt på adressen såg vi att det stämde bra, mitt i Vällingby. ;) Himla bra ändå, ligger 20 meter från ett SATS, 100 meter till ett dygnet-runt-öppet gym och 70 meter till tunnelbanan. Tummen upp! 

Idag blir det ingen träning heller, tar en helvilodag idag. Måste  ha tid att utnyttja ätardagen till max!! :D Har även klipt håret och gjort blonda slingor, se nedan för resslutatet. :P Ikväll blir det dessutom Katrineholm och mammas goda mat. x)

Bifogar en liten lördags-soff-mys-bild...!
(Niklas är i fotoögonblicket ovetende om webcamen)

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Woohoooo! Perfekt ju!

2010-10-25 @ 11:28:33
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Nisse

Blev det någon crosstrainer?
/Nisse


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0