Gymmad!

Gött det var. Brände i låren och skakade i vaderna. Ben fick bli muskelgruppen som inleder den höstens långa gymera. Körde benpress, benböj, benspark, utfall, bencurl, upp och ner på plint med extra vikt och sist, men inte minst, vader. Jag var svettig, andfådd och underbart skakis. Härligt! Vet att det låter underligt, men det är sköööönt när det känns i musklerna att man lever!! Avslutade med promenixande på rullbandet.

Var alltså första träningen på nya gymmet, Member24. Var ett mysigt och väldigt frächt litet gym, mycket fria vikter och rellativt mycket öppna ytor. Tackvare att det inte var så mycket folk så funkade kombinationen liten lokal och mycket golvyta utmärkt. Dock saknade jag ett par kortare stänger att lägga på axlarna vid t.ex. utfall, vadpress verkade inte heller finnas och roddmaskin var bortprioriterad. Plus i kanten dock för mycket fria vikter, som sagt. Och. Inte att förglömma, dessutom fans en alldeles egen hörna med två boxsäckar och päronboll! Och mycket golvyta runt om. Vissa gym brukar ju kunna klämma in en säck men helt missa att man måste kunna röra sig runt den. På detta gymmet var det däremot någon som hade tänkt! Imorn blir det mera träning, rygg och mage, plus en promenix till IKEA för kuddinköp om vädret till låter.

Nu tillbax till fredagsmyset! x)

Gym med boxmöjligheter. Gillar!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Har precis börjat ha Ki Box som ett kul komplement nu när säsongen är över och jisses va kul det är! Grym träning dessutom.

2010-10-20 @ 08:53:29
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0