Fredagsben!

Blev en intensiv halvtimme på gymmet på lunchen. Körde ben och han med hela fem övningar: benböj i smithmaskinen, utfall i smithmaskinen, benpress i maskin, lårcurls (baksida lår) och vadpress. Blev ett helt okej pass, kunde haft mer kontakt i och för sig, men helt godkänt i alla fall.

Förvånansvärt att man faktiskt hinner med hyfsat mkt på så kort tid. Lunchen är totalt en timme. Tar 7 minuter att gå till gymmet, 4 minuter att byta om och ta sig ner till viketrna, gymma 30 minuter, 6 minuter att gå upp till omkädningsrummet ducha och klä på sig, sen 7 minuter tillbax till jobbet. 7+4+30+6+7 = 54 minuter! Innebär att man gott och väl hinner äta oxå... om man låter bli att micra matlådan vill säga. I alla fall hinner man äta halva matlådan. Super, har man lite kvar att tugga i sig till tre-rasten. Håller blodsockret på en jämn nivå. Kanon. xP

Imorgon blir det soooova, trött, trött, trött. Sen blir det städning och fixning med lägenheten så att det sista kartongerna kan lämna golvet. Ska även få in ett härligt, lång, oeffektivt gympass, ska pausa så länge jag vill och såsa runt minst en timme. Har effektivtränat tillräckligt denna veckan. Länge leve såsande!!

Nu... natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0