Bank - bank - bank - bank

Ne, det är inte något slag rop på hjälp efter en bank som kan ge mig pengar (även fast det också vore bra givetvis) utan en galen granne som har snickeriverkstad i sin lägenhet! Klockan nio i morse började han/hon/den/odjuret "bank - bank - bank - bank". Okej, jag han hålla med om att nio inte är jätte tidigt och att man borde vara på benen så dags, men som hårt arbetande ute-i-sista-minuten-student så sover man gärna den tiden pga sent arbete kvällen innan. Man blir aningen missnöjd av att vakna till "bank - bank - bank - bank". Och dessutom håller killen/tjejen/idioten fortfarande på! Två timmar senare!! Vad gööör människan? Det är ju inte precis som att han sätter upp en liten tavla eller två, han/hon måste ju bygga typ en båt eller ett hus där uppe...!? Och det är ofta han/hon/idioten gör så här. För ett par veckor sen var det "bank - bank - bank - bank" klockan tolv på natten! Då var det i och för sig ett lite mer långsamt bankade, typ "bank..... bank...... bank....... -  ....... bank" precis som personen försökte spika lite tystare. Gues what? Man kan inte spika tyst!!

Det svåra är att höra från vilken lägenhet bankande kommer ifrån. Det är därför får man ta till svenska klassiska problemlösar strategier, som att tex sätta upp en lapp i hissen :P Får försöka samla mig och skriva lite uppsats nu, ska pausa lite senare med att gå till gymmet och köra rygg.

/Bonjk i skallen dojki i dina fötter, hörru bli du aldrig trötter?


Kommentarer
Postat av: Johanna

Härifrån kan man med lätthet identifiera källan av ljudet... Det är i lägenheten vägg-i-vägg mig! Himla pucko! kan inte tänka här inne!

2010-05-04 @ 11:40:05
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma s

aaah, ja men då borde vi plinga på dörren o säga åt han att vara tyst! x) DD

2010-05-04 @ 11:45:14
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0