Formcheck!

Fick hjälp av Niklas att ta lite fombilder dagen till ära. Kände mig som en mupp när jag skulle gå och posa som om jag vore en fullvärdig body builder fast jag snarare liknade en pösmunk. Tycker precis som förra gången jag och Johanna tog såna här bilder, att musklerna fastnar dåligt på kort. Ser mycket bättre ut i spegeln... och allra bäst ser dom ut i huvudet hos en själv. :D Trotts allt tror jag bilder är bra för att ge viss verklighets förankring, dessutom blir det ju möjligt att se förändringar över tid mera tydligt. Gav även lite tips på vad som vill ha mera träning... framför allt behöver latsen och vaderna extra boosting, inte helt förvånad över detta. Tycker allmänt att det är svårt att få bra kontakt i latsen, och vaderna har jag inte kunnat träna ordentligt på ett par månader pga långvarigt knas med ena hälsenan. Kanske borde gå till farbror doktorn? Resten av kroppen får växa på som vanligt, sakta men säkert. Slutligen vill muffinspöset arbetas bort. Dock aningen förvåning över att högersidan är lite större än vänster speciellt, då västerarmen brukar orka marginellt fler reps vid nästan alla armövningar... underligt. Är lösningen för en mer ballanserad siluett då att lyfta mindre med vänster? :S Inget upplägg av hela formchecken denna gång (tänk muffins). Dock kommer ett litet smakprov på rygg och armar.

Dagsformen!

Kommentarer
Postat av: emliscious

det är skitbra att ta massa bilder!! men dem kan du sedan följa dina framsteg!!

2010-03-13 @ 18:58:49
URL: http://emliscious.blogspot.com/
Postat av: emma

Ja, tänkte det :D

2010-03-13 @ 23:33:57
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej! Hee, ja, tack! :) Det är ju synd att jag inte gjort den vikten på tävling ännu, men det kommer.. Vilken trevlig blogg du har! Vad är dina mål?

2010-03-14 @ 10:53:05
URL: http://metrobloggen.se/lisahansson
Postat av: emma

Har du gjort det på träning är d ju långt i från omöjligt! :) Jag har som mål att kunna ställa upp en fitnesstävling utan att behöva skämmas för mig ;) Helst i år :o) Hur kom du på att du ville hålla på med bänkpress...? :)

2010-03-14 @ 12:26:30
URL: http://fitmyself.blogg.se/
Postat av: Johanna

Nakenfiiiiiiiiiiiiiis! XD

Sjukt svårt det där med kort... men jag tror det sr bättre ut nu än sist!

2010-03-15 @ 12:20:59
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: emma

Wii...! x) vi hoppas på det (a)

2010-03-15 @ 20:20:11
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0