Man kunde haft det sämre ♥


Igår kom jag hit till stugan på Koster. Propparna till huvudsäkringarna hade gått vilket medförde att det det varken fans el eller vatten. Trist och besvärligt, men kanske inte så konstigt med tanke på att stugan är gammal och har stått tom hela vintern. Efter att ha lånat vatten och tiggt till mig att få ladda mobilen en stund (så klart var den nästan död) hos grannarna, gått till den lokala livsmedels affären på andra sidan ön och handlat upp alla deras proppar samt konsulterat min kära far över telefon i ca fyrtio minuter så fungerade tillslut delar av elen. Spisen och lilla stugan närmare bestämt. Så nu kan jag ladda mobilen och datorn, samt koka vatten. Laga mat är dock ostrategiskt då det fortfarande inte finns rinnande vatten och disk-möjligheterna därför är minimala.

Idag har jag börjat med att ha sönder grästrimmern. Slet den i två delar när jag försökte starta den. Efter det lagade jag grästimmern. Slutligen klippte jag även gräset. Resultatet av gräsklippningen kan ses nedan.
Efter det var allt så ornat som det kunde bli för stunden. Pappa och min farbror kommer ner imorgon och agerar elektriker. Själv är man totalt inkompetent på såna där real life situationer. Googla och skriva blogg är jag bra på. Läsa artiklar och gymma med. x) Men vattenpumar och elfel är det svårare med. Tur att papporna i släkten är händigare på de områdena. Hoppas på att det kommer att finnas vatten till helgen!

Med inget kvar att göra kunde jag äntligen börja med sånt som man gör här på ön. Inget med andra ord. Dagens ingenting har bestått av sola, gå ner till jobbet och säga hej till alla samt läsa lite bok. Jag gillar att göra ingenting! Skulle kunna göra det på heltid...! x) Så otroligt gött!

Snart ska jag göra lite mer ingenting. Springa en fem kilometers sväng och sedan duscha lite i myntduscharna ner i hamnen. Kan bli ett lagomt kvällsprojekt!







































P.S. Hur i hela friden hamnar bilderna egentligen? Var är logiken?? :o




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0