Gymmerier på avancerande nivå

 

För att ta tag i det här med träningen på ett mer motiverande, roligare och hårdare vis har mål satts upp. In för julen 2010 ska det finnas form nog för att ställa upp i Lucia Pokalen. Detta betyder att träning och diverse aktiviteter runt om kring måste avanceras upp några nivåer. Ganska mycket.

 

Man kan ju undra varför man bestämmer sig för något sånt här, och det vet jag att även jag själv kommer att undra över de gånger under det kommande året kommer att ha motivationen i botten. Det kommer att bli jobbigt, jag kommer att vilja strunta i hela projektet. Just därför är det så viktigt att skaffa sig massor av omgivande faktorer som håller en på banan vid de tillfällena. Den här bloggen är bland annat en del av den långsiktiga motivations planen. Mer om motivations faktorer vid ett senare tillfälle (så som en speedad träningskompis, motivation på burk m.m.). Mer aktuellt är anledningarna till att göra en sån här grej överhuvudtaget. Först och främst är det otroligt kul att tävla med sig själv, testa och töja sina gränser åt alla möjliga håll. Att träna upp sig till den from som krävs för att tävla fitness kräver disciplin och motivation, en del som jag finner ytters utmanade. För det andra kommer det krävas att man skaffar sig en hel del kunskap om både träning och kost, något som är värdefullt hela livet.

 

Hur som helst, egentligen är det väll mest kul att få ge järnet och gräva ner sig lite extra i något man redan tycker är superkul att göra...! Idén till att komma ända fram till Lucia pokalen är dock inte att försöka, utan att bara göra det. Därför... nu dax för gymmerier!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Otroligt bra blogg!

2010-01-26 @ 13:48:50
Postat av: Anonym

go go go!

2010-01-26 @ 15:15:16
Postat av: Johanna

Sharpen the saw, som Johnson så fint kallar det! XD

2010-01-26 @ 16:27:54
Postat av: Emma

what? sågen? :D jaja, allt som funkar är bra grejer...! x)



Gillar förövrigt det tidlösa citatet "go, go, go" (postat av anonym)

2010-01-26 @ 18:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0