Familjegymning

Igår var det alla hjärtans dags tema på SATS Landala, även om det var en dag sent så var det riktigt hjärtlig stämning väl där. Det var dessutom fri träning för en valfri "hjärtevänn" jag och Johanna valde vår roomie Adela som sådan! Hela ”familjen” samlad på gymmet alltså. Adela fick haka på ett benpass med mig medans Johanna var en bit längre bort vid axel- och magmaskinerna, vi höll dock kontinuerlig kontakt genom att vinka till varandra. Man kan ju undra vad folk tänker ibland, men vi tycker det är trevligt med socialisering. Gällde att vara extra sociala nu när vi var tre till och med! För att lära Adela träna på ett balanserat sätt började vi alla övningar med lätta vikter och höjde sedan upp tills hon fick ett lätt besvärat utryck i ansiktet, det bedöms då som en lagom nybörjarvikt. Kan man se glad och trevlig ut, samt prata på i normalsamtals ton, utan att alltså väsa fram orden, är det på tok för lätta vikter. Lätt besvärat minspel plus tillfällig paus i pratandet är alltså en bra måttstock. På hela taget tycker jag Adela jobbade på bra och fixade de flesta övningarna utan större svårigheter, bra jobbat! :)

Som avslutning på gymvistelsen fick vi varsin kärleksmums och en flaska Fun Light saft var. Detta är en typ av marknadsföring jag gillar, saft och kakor funkar bra på mig! Gillar både SATS och Fun Lights sätt att tänka…!


 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Även nudlar, tonfisk, frukost och dylikt verkar gå hem i det här sällskapet! ;)

2010-02-16 @ 11:04:23
URL: http://inshape.blogg.se/
Postat av: Emma

haha, japp, all mat är bra mat :D

2010-02-16 @ 19:13:36
Postat av: Jessica

Kul att kärleksmumsen uppskattades :-)

Välkommen igen på OS tema den 25 februari! Då bjuder vi på smaskiga godsaker igen :-)



Bästa hälsningar,



Jessica / SATS Landala

2010-02-19 @ 22:28:08
Postat av: Emma

Oh, ja, då skulle man vara där! =) Är dock i Västerås då, får be Johanna att ta lite extra godsaker ist. Hoppas det blir en skoj temadag :)

2010-02-20 @ 01:14:42
URL: http://fitmyself.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0